Over het park Château Cazalères

Verstopt tussen Middellandse Zee en Pyreneeën ligt ons gastvrije villapark dat alles heeft voor een onbezorgde vakantie: Résidence Château Cazalères. Dit luxe, comfortabele park telt 138 vrijstaande, wit gepleisterde, volledig ingerichte vakantievilla’s. Met een landgoed van 13 ha. is het een ruim opgezet park.
Château Cazalères behoort tot de top 5 in Frankrijk. De afgelopen reeks van jaren was het park winnaar van de Zoover Award, oftewel het beste park in deze categorie.
Op het park zijn volop faciliteiten voor onbeperkt vakantievertier en speelplezier. Wie rust zoekt, kan zich ontspannen terugtrekken in de stilte van de eigen villa. Onze villa ligt op loopafstand van het Château, de tennisbanen en de zwembaden. Château Cazalères is dé bestemming voor iedereen die van la douce France wil genieten, maar dan zonder lawaaierige toeristen, drukke campings en overvolle trekpleisters.

Résidence Château Cazalères heeft Nederlands management en biedt in juli en augustus (gratis) animatie. Er is aandacht voor jongere maar ook voor oudere kinderen. In de zomermaanden is het daarom een uiterst aantrekkelijke gezinsbestemming. Veel gezinnen keren terug: de kinderen om de zwembaden en de nieuwe vrienden, de ouders om het mooie weer en de ontspannen omgeving, de voorzieningen en ook: de rust en ruimte rond de eigen villa.

In voor- en naseizoen is het park natuurlijk iets rustiger. Gasten zonder kinderen, of juist gasten met heel kleine kinderen. Vaak prachtig weer, door de zuidelijke ligging en het bijna subtropische klimaat. En alle voorzieningen zijn er helemaal voor u!

Het Château is een middelgroot “Maison de maître” van grote keistenen en met een leien dak. Op de eerste verdieping vindt u het restaurant, bar, open haard lounge, bibliotheek en terrassen. In de kelder / begane grond bevinden zich de disco, fitness, sauna, wasserette et cetera. Elke zomer weer is het Château een gezellig centrum van zon, zwembad en vertier!

 

Kortom, villa 74 en Château Cazalères staan garant voor een luxe, complete en kindvriendelijke vakantie!

 

ROUTEPLANNER

Wat kan je verwachten:

 het grootste zwembad van de Ariège (700 m2!)
 apart, geheel vernieuwd kinderbad met glijbaan, met goed hekwerk afgezet
 bij grote bad: dubbele glijbanen. Voldoende ligbedden, zomers extra zonbescherming
 1 groot bad is/blijft verwarmd van meivakantie tot herfstvakantie
 natuurlijk een bar met terras
 trampolines, om elke dag leuk te springen!
 2 prachtige tennisbanen, in een hoek tegen de bosrand
 natuurlijk ook een speeltuin met schommels en klimrek
 een mooi midget golf parcours
 een mega-groot voetbalveld
 onder de bomen een volleybalveld
 op het Château-plein een paar tafeltennistafels
 en het zou geen Frankrijk zijn zonder echte Jeu-de-Boules banen!

meer informatie?

1 + 11 =

Pin It on Pinterest